ภาษาไทย Dansk                                                                                                     Bestyrelse  Link

Forside
Bibliotek
Billeder
Indmelding
Indvielsen af rytterstaueOm foreningen
TempelVedtægter
Valutakurs
Thai Festival
 


Click for Bangkok, Thailand Forecast








 

Thaifestival 2013 ved Moesgård Museum
den 8. september 2013

En vellykket Thai Festival i Aarhus 2013 med omkring 2.500 gæster.

 
Søndag den 8. september 2013 var der Thai Festival ved Moesgård Museum i Aarhus, hvor Moesgård Museum i samarbejde med Den Kongelige Thailandske Ambassade og Sawasdee Thai- Dansk Forening for Jylland og Fyn, med økonomisk støtte fra  Generalkonsulatet i Hvide Sande, TAT, Sverige, Thai Airways International PCL, og CPF Denmark A/S afholdt den 3. Thaifestival på Moesgård Museum.

Og sikke en dejlig dag! Med et besøgstal på omkring 2.500 må det vist siges at være en succes. Det var også min oplevelse, at folk hyggede sig, og det var der jo også kun god grund til med al den dejlige thaimad, den flotte underholdning og det smukke håndværk – og ikke mindst det gode vejr!

 Jeg vil gerne sige tusind tak til Lek, Malee, Nok og Doe, som stod for munkeceremonien, tak til Sirirat, som stod for underholdning og børneleg, tak til toastmaster Nong Supaporn (Nong Plar), Nong Da, som lavede smagsprøver hele dagen og alle, der i tiden op til og på dagen har knoklet for at få festivalen til at fungere. Det er en stor glæde, at der er så mange, som gerne vil hjælpe til, og uden jeres indsats var det jo slet ikke blevet så god en dag. En særlig tak til Moesgård Museum og Museumsinspektør Khun Ulrik Høj Johnsen, som har taget tørnen som tovholder, og de studerende fra Aarhus Universitet.

Også en stor tak til de mange besøgende. Det gør mig glad og stolt, at vi kan samle så mange thailændere og danskere (og andre) til sådan et arrangement.

Klik her for at se billeder fra festivalen

 


Med venlig hilsen
Formand Suphan Ruengkratok

 

Sawasdee Thai-Dansk Forening, Parkvej 26, 5492 Vissenbjerg. e-mail: info@thai-dansk.dk

Click for Bangkok, Thailand Forecast