ภาษาไทย Dansk                                                                                                     Bestyrelse  Link

Forside
Bibliotek
Billeder
Indmelding
Indvielsen af rytterstaueOm foreningen
TempelVedtægter
Valutakurs
Thai Festival
 


Click for Bangkok, Thailand Forecast
 

 

Sommerfest 2013

Kære alle

     Tak fordi I har været med til, at vi endnu engang kan se tilbage på en yderst hyggelig og vellykket sommerfest i pinsen. Det hjalp bestemt også, at vejret var med os – men uden jeres opbakning og gode humør kunne det ikke lade sig gøre! Derfor skal der lyde en stor tak til jer alle.

     Igen i år var vi samlet alle dem, der kunne være i Bønneruphuset, og det ser ud til, at flere og flere har taget traditionen til sig med at blive i Bønnerup flere dage. Det gør det til noget helt særligt, at kunne være sammen på denne måde over flere dage, hvor det eneste formål er at hygge sig og være sammen omkring den thai-danske kultur.


I år havde vi en særlig åbning af festlighederne, idet vi for første gang kunne pryde festen med nogle meget smukke billeder af Den Thailandske Konge og Dronning. Disse blev indviet og afsløret af vores nye Thailandske Ambassadør H.E. Vimol Kidchob.

Vores fest blev også hjulpet godt på vej af de meget smukke blomsterdekorationer og den flotte scene- og bordpynt.


Stor tak til Ann, Malee, Butsakorn (Dtoo) m.fl. for jeres indsats – og tak til alle, som hjalp med til at få skabt så fine rammer omkring festen. Ligeledes en stor tak til Somnuk og Anong for den altid lækre natmad – og tak til alle jer, der har knoklet med underholdning, med at guide os godt gennem festens program (vores toastmastere: Yuwadee & Wutthipong) og alle jer, der har hjulpet til med at sætte frem og rydde op. Også mange tak til Jane og John, som ikke blot stod i spidsen for legedagen, men også tog deres tørn i baren. Det var rigtig hyggeligt, at vi søndag kunne samles med det hidtil højeste antal (145 personer) til fælles morgenmad. Tak til Yupaporn og Kim for hjemmelavet marmelade.E
n særlig tak skal der lyde til Generalkonsul Ib Thomsen for den meget gavmilde donation til foreningen på 10.000 kr. og tak til Aase Thomsen for den flybillet, hun oprindeligt selv vandt, men valgte at give videre. Som I så, skabte det stor glæde blandt gæsterne og særligt den, der var så heldig at vinde billetten. Vi ønsker alle dem, der vandt, en god rejse.

Ligeledes en stor tak til Royal Thai Embassy, som donerede 3900 kr., og tak til Thai Airways med direktør, Khun Pricha Nawongs for donation af 2 flybilletter, orkidéer og gaver. Khun Pricha og familie plejer altid at deltage i vores sommerfest, men var desværre forhindrede i år. Til gengæld var salgschef, Khun Flemming Sonne og hans kone med. Vi er glade for jeres altid positive opbakning omkring vores arrangementer. Vi vil også gerne sige tak til Tourism Authority of Thailand (TAT) i Sverige, som gav penge til frugt fra Thailand til dessert, igen tak til Valee & Viggo for bestilling og transport af frugterne fra Esbjerg. 

Vi kan se, at vore medlemmer sætter stor pris på det opsøgende konsulat, da der var ca. 40 personer, som fik lavet pas, navneændring m.m. Stor tak til Konsulatet fra Den Thailandske Ambassade for, at I møder op og giver denne mulighed! Vi glæder os til at se jer alle igen til næste år! Flere billeder på næste side.

Se billeder fra festen på www.thai-dansk.dk Klik Her......

Sawasdee Thai-Dansk Forening, Parkvej 26, 5492 Vissenbjerg. e-mail: info@thai-dansk.dk

Click for Bangkok, Thailand Forecast